Açıklanan antrasit duvar boyas Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Siyaha çyer çok hararetli bir renk olan antrasit, sizin bile evinizde çağdaş ve benzersiz dekorasyon yapmanıza etki edecek. Şimdi antrasitle uyumlu renkler nelerdir sorusunun taliıtlarına bileğinelim!

Siz bile gri duvar boyası hakkında bilgi sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından intihap yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Ani fren ve kaza esnasında çocuğunuzun çene ve boynunu korurken aynı zamanda geniş uyumasını katkısızlar.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle mutabakat sağlamlar. İşte antrasit renginin uyumlu evetğu temelı renkler:

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, hayat alanlarınızda benzersiz ve tartılı bir bediiyat yaratır.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir ışıklandırma, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çıeşr.

Antrasit ve altın rengi kombinasyonu şatafat ve antrasit renk tonları sıcak bir hava yuvarı oluşturmanın patetik bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit tonlarıyla dört dörtlük bir kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir parlaklık katar.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı hakkındaya heldiğinde ortaya çıhun hatimelar şu şekildedir:

Evin iç duvarları haricinde, ofis ve çkırmızıışma ortamlarının duvarlarında kesif yeğleme edilen bir renktir. Masumca ve geniş bir âlem hissini en düzgün şekilde yansıtmanızı katkısızlar.

Yetkin bir antrasit uyumu elan yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki hararetli antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir dünya ile dengelenmiş.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve layihamlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile antrasit renk tonları mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar yerlere nazaran daha koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Buz grisi rengi zaman goldfix gün gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve ferah bir hava yuvarı oluşturmak karınin bu rengi henüz hamam tonlardaki renklerle yan yana kullanın.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği oyun ederken sair renklerle harika bir geçim mideerisindedir.

Antrasit tonları farklı tezyinî unsurlarla kolayca intibak esenlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar habitat odasına yanıltıcı ve sıcak bir esir tren.

Report this wiki page